Kan facebook-profilen bli sletta? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Kan facebook-profilen bli sletta?

account_circle

SPØRSMÅL

Spørsmål: hei, jeg møtte en gutt på ferie i sommer og vi kom godt overens, go vi ble venner på faceebook, og snakket noen lange og gode samtaler. men han logget hele tiden av og på, fordi facebooken hans var litt klikk. og her om dagen fant jeg ut at jeg ikke er venn med han lenger, og at jeg ikke kommer inn på profilen hans, og at alt det vi har skrevet på veggene til hverandre er borte? kan facebooken hans ha slettet seg selv, og alle vennene hans? og hvis han har slettet meg som venn kan jeg fortsatt da se profilen hans, eller ikke? Han sier at han ikke skjønner hva som har skjedd, og at han prøver å fikse det. Har dere noen tips for å fikse det? Jeg får ikke sett profilen hans, vi er ikke venner lenger, men han skjønner ikke hvordan det er skjedd?! Plis hjelp!!! :0) hjelp, blir skikkelig fortvila!! :( -.- :-/ Innsendt av jente 16 år

account_circle
AKTUELT NÅ

Føler du deg urettferdig behandlet på skolen?

Blir du ikke sett i timene? Får du dårligere karakterer eller flere anmerkninger enn du synes du fortjener? Her er en oversikt over hva du kan gjøre for å løse problemet.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer