Hopp til hovedinnholdet

Spiser jeg sunt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg håper jeg har valgt et riktig emne isåfall. Jeg har blitt nysgjerrig på kostholdet mitt, det er ikke det at jeg spiser usunt i hverdagen hver eneste dag. Men, jeg er redd for blodpropp og vil helst unngå det, men det klarer jeg ikke fordi jeg er så helt avhengig av nudler (yumyum). Jeg spiser havregryn hver eneste frokost, tar 1 eple til mellomtid varier fra frukt til frukt. Og lunsjen, pleier jeg og vennene mine og gå opp til klubben for å spise nudler. Jeg prøver og prøver å unngå nudler men det går ikke. Middagen varierer det fra sunt til usunt. Kveldsmat synes jeg det er for mye. Så helst spiser jeg 4 porsjoner hver dag, og veier ca 38 kg. Så spørsmålet er, har jeg bra kosthold eller ikke?

SVAR

Besvart 14.02.2017 22:22:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alt du trenger å vite om næringsstoffer

Kroppen din trenger proteiner, karbohydrater og mange andre næringsstoffer for å virke som den skal. Her kan du lese om hva næringsstoffene gjør, og i hvilken mat du finner dem.

 

Les mer
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør hverdagen din sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
account_circle