Hopp til hovedinnholdet

Alle vennene mine er så tynne, men jeg er så stor.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en Jente på 13 år jeg er veldig feit alle vennene mine er så tynne men jeg er så stor jeg stoppet å spise og jeg trener jeg er fast spis og er raskest på laget jeg tar ofte paraset dår da tror jeg at jeg blir tynn.Vi har svømming og de ser så rart på meg.På skolen sier de ofte at jeg er tykk jeg veit d jeg blir mobbet av d!

SVAR

Besvart 15.02.2017 14:05:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

Alle kropper er forskjellige, så det er umulig å si. Lurer du på hvilken vekt som er normalt for deg, bør du snakke med en lege eller helsesykepleier.

 

Les mer
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle