Hopp til hovedinnholdet

Jeg er veldig tynn.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, vet ikke helt hva kategori jeg skal putte dette i.dette blir det tredje spørsmålet i dag å venter spent på svar! hver gang jeg stiller et spørsmål leser jeg litt videre og finner et nytt emne som angår akkurat meg.
Jeg er 17 år(gutt), rundt 180 høy å veier rundt 50-55 kg. jeg er veldig tynn og har altid vert det. jeg spiser "når det er mat" , altså til middag frokost osv. men er ikke alltid jeg har like god matlyst. kroppen min , spesielt overkroppen, eier ikke muskler. hvertfall ikke noen som er nevneverdige. jeg går litt på treningsstudio men har ikke så veldig mye framgang til nå, hvis jeg strammer overarmen er det ikke noe særlig hardt og/eller muskuløst. jeg kan se nesten alle ribbebena mine og hoftebena. og det (bl.a.) gjør at jeg er litt flau over kroppen min. på skolen hender det vennegjengen tuller litt med oss som er tynne ( en venninne av meg) men hun er "tynn nok" for seg selv, slik at det ikke blir for tynnt. jeg ler jo med men er ikke alltid det føles like godt å få påpekt at jeg er syltynn. er litt tilbake holden person, for noen åpner jeg meg veldig, men jeg er ikke så flink å snakke generelt, selv ikke med damen. tror jeg er litt sosialt tilbakestående etter litt vel mye PC. har vært 3 år + 1 år med litt av å på, med online spillet World of warcraft. jeg elsker jo det spillet men vil ikke "ofre" kroppen min for det. foreldrene mine hater det så det siste året har de forbydd meg å spille det ( derfor litt av å på). en annen ting med å være så tynn er at det ikke er altid like kult å sove i samme seng som damen, jeg er ganske myk å liker å ligge i litt syke stillinger så tipper det ser litt frastøtende ut en del ganger. vi er heller ikke så flink å snakke syns jeg. vi snakket veldig mye på msn før vi ble sammen men da var det bare en skjerm ikke et ansikt. dette spm-et blir vel under mange kategorier.
sliter litt med skolen for tiden og, er bare veldig mye som sjer rundt meg å jeg føler at jeg ikke henger helt med. jeg får ikke veldig dårlige karakterer med det er bare veldig mye.
Det var alt for nå, men ikke se bort fra et spm nr. 4.
Takk for en flott side!:)

A.D.

SVAR

Besvart 12.12.2008 18:56:52
account_circle