Hopp til hovedinnholdet

Hva slags mat bør jeg spise før og etter trening hvis jeg ønsker å gå ned i vekt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er 1.58 høy, veier 65 kg og ønsker å gå ned i vekt. Hva slags mat bør jeg spise før og etter trening da? Jeg har egentlig bare telt kalorier om dagen, men er det sant at jeg kan legge på meg om jeg får i meg feil type mat før og etter trening? Jeg pleier å spise egg med kanskje litt avokado eller havrelunsj/byggrynslunsj eller havregrøt jeg har laget selv før og etter trening (en av tingene altså). Jeg er veldig glad i egg og spiser det flere ganger om dagen, er også veldig glad i tunfisk, makrell i tomat osv. Jeg trener styrke i ca en time, og jeg er jo ikke en treningsekspert, men jeg tar så tunge vekter jeg kan, så vil ikke si at jeg slacker på treningssenteret. Eller så løper jeg på tredemølle eller elipse maskin i ca 30-45 minutter. Kan hende jeg går på gruppetimer som zumba osv også.

SVAR

Besvart 02.05.2017 12:31:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Dette bør du spise før og etter trening

Lønner det seg å spise før du trener, og hva skal du i så fall spise? Hvor viktig er det egentlig med drikke under treningen? Få gode tips til hva du bør spise og drikke før, under og etter trening her!

 

Les mer
account_circle