Hopp til hovedinnholdet

Foreldrene mine fant ut at jeg har problemer med selvbildet, mat, vekt og trening. Jeg er 99% sikker på at jeg har en spiseforstyrrelse. Jeg er redd!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, idag så fant foreldrene mine ut at jeg har problemer med selvbildet, mat, vekt og trening, jeg er 99% sikker på at jeg har en spiseforstyrrelse, noe jeg har vært sikker på siden jeg var 11. Jeg gjør alt en person med spiseforstyrrelse som oftest gjør, noe jeg vet er feil. Det er hvorfor da, jeg hadde tenkt til å faktisk bli bedre denne sommerferien, og fortelle dem etter å ha blitt litt bedre. Noe som da ble ødelagt idag. Jeg har bare lyst til å dra hjemmenifra og ikke komme tilbake før de har glemt det- noe som ikke kommer til å skje. Jeg er bare redd for at de kommer til å bli helt gale og få meg til å gjøre hver eneste lille detalj, og være som en kongeørn ovenfor meg, noe som blir en stor sak. Jeg vil ikke at dette skal være så mye. Jeg vil bare bli bedre uten noe styr om det. Jeg har gråtet og skjelvt i flere timer nå fordi jeg er så redd.

SVAR

Besvart 08.06.2017 20:06:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle