Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker ikke kroppen min og tenker mye på mat og hva jeg spiser.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 14 år. Jeg liker ikke kroppen min. Og jeg har blitt mobbet i sirka 4 år det sluttet da jeg begynte på ungdomsskolen. Jeg er også en selvskader og jeg vet ikke hva som skjer. Alt jeg tenker på er mat/ hva jeg spiser. Og når jeg står foran speilet så syntes jeg at jeg ser sykelige overvektig ut . Og jeg syntes jeg er veldig mye større en alle andre. Jeg greier heller ikke spise lenger foran andre. Hva skal jeg gjøre med dette?

SVAR

Besvart 23.08.2017 09:26:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
account_circle