Hopp til hovedinnholdet

Er det farlig å spise feit mat?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Er det farlig å spise feit mat? Jeg er veldig glad i å lage mat, og bruker aldri light produkter, kun "feite" produkter som fløte, seterrømme og smør. Syns rett og slett det smaker bedre! Til brødmat bruker jeg også meierismør, ikke light pålegg og masse majones eller remulade! Og om jeg drikker melk, er det kun H-melk! Er også veldig gla i pølser og junk-food, og etter at jeg begynte på VGS har jeg vært innom kjosken nesten hver morgen, og spiser da en baconpølse i brød med rekesalat, også hender det jo at det blir lunch på McDonalds eller kebaben noen ganger i uka... Jeg rett og slett elsker feit mat... er det farlig? Jeg merker jo at jeg har lagt på meg litt det siste året, men føler ikke at jeg sliter med overvekt. Jeg er 168cm høy, og veier rundt 100 kg nå.

SVAR

Besvart 11.09.2017 15:24:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Alt du trenger å vite om næringsstoffer

Kroppen din trenger proteiner, karbohydrater og mange andre næringsstoffer for å virke som den skal. Her kan du lese om hva næringsstoffene gjør, og i hvilken mat du finner dem.

 

Les mer
account_circle