Hopp til hovedinnholdet

Føler seg litt tykk

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Ung. Jeg er ikke helt fornøyd med kroppen min (som sikkert mange andre ikke er også). Men hverfall jeg bryr meg egt ikke hvor mye jeg veier, men føler at jeg er litt tykk. Jeg trener ca 4 ganger i uka (fotball 1 1/2 time). Jeg har ikke akk det beste kostholdet, jeg spiser ikke grønnsaker og ellers ikke noe uvanelig. Men lurer på hvordan jeg kan få litt mindre fett på magen og lårene.

SVAR

Besvart 22.10.2017 16:09:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Dette bør du spise før og etter trening

Lønner det seg å spise før du trener, og hva skal du i så fall spise? Hvor viktig er det egentlig med drikke under treningen? Her får du gode tips til hva du bør spise og drikke før, under og etter trening!

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
account_circle