Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor får jeg diaré av sterk mat?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Altså, det er noen nudler på butikken som heter "samyang noodles", også kjent for å bli brukt til "spicy noodles challenge". så jeg kjøpte dem. Første gang gikk det bra, det var heller ikke så sterkt for tunga mi, hadde kanskje gitt den en 6/10, andre gangen gikk det også bra, men tredje gangen, det var da det gikk galt. Jeg aner ikke hva som skjedde, men jeg fikk plutselig kjempe vondt i magen, og neste dag fikk jeg diare og måtte bli hjemme fra skolen. Jeg var ikke sikker på om det var nudlene, så jeg prøvde igjen, og akkurat det samme skjedde, bare værre. Jeg lovet meg selv å aldri spise de igjen. Men det er bare noe med de som får meg til å ville spise dem så sinnsykt igjen, smaken er så deilig, og den er så sterk, så godt! Så jeg lurer på noen ting. 1. Kan man få hull i tarmene av å spise sterk mat? 2. Hva er det som egentlig skjedde? Hvorfor kan jeg ikke spise nudlene? Hvorfor tåler jeg dem plutselig ikke lenger? 3. Er det noe jeg kan gjøre med dette? Vil spise dem igjen!

SVAR

Besvart 24.11.2017 10:42:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør at du kan gjøre din hverdag sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

10 tips til sunn og billig mat

Det kan fort bli dyrt hvis vi skal prøve å velge sunn mat når vi handler. Her får du 10 tips til hvordan du kan tenke smart i matbutikken - og gjøre sunne valg uten å tømme lommeboka helt.

 

Les mer
account_circle