Hopp til hovedinnholdet

Høres kostholdet mitt bra ut?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 13 år . Jeg er litt usikker på om jegspiser riktig i forhold til vekt og hvor mye jeg trener . Jeg er 162 høy , og veier ca 48/50 kilo . Sånn er en typisk dag for meg : 8:30 frokost ca 1 brødskive . Så går jeg til skolen . Lunsj kl11:00 to skiver og en frukt / grønnsak . Går hjem fra skolen . Ca kl. 14:00 kanskje en grønnsak eller frukt .ca.kl. 16:30 middag . ( jeg er vegetarianer men spiser fisk ) fisk /ris/poteter/salat /spaghetti /tomatsuppe osv. Så er jeg ute på fotballtrening . ( har fotballtrening 3-4ganger i uka ) så kommer jeg hjem spiser det samme til kveldsmat som til lunsj . Høres dette bra ut ? Er det noe jeg skal gjøre anderledes ?

SVAR

Besvart 01.12.2017 12:07:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør hverdagen din sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Dette bør du spise før og etter trening

Lønner det seg å spise før du trener, og hva skal du i så fall spise? Hvor viktig er det egentlig med drikke under treningen? Her får du gode tips til hva du bør spise og drikke før, under og etter trening!

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
account_circle