Hopp til hovedinnholdet

Jeg synes jeg er stygg og feit, og får høre det av andre. Jeg har ingen venner.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg er en jente på 15, snart 16 år. Jeg er 168 cm og veier 65 (!!!) kg. Hvordan går det an?Jeg er jo ikke feit engang (tror jeg iafall). Jeg spiser litt under normalt (sunt, altså) i uka, og drikker egentlig bare RedBull og Pepsi Max i helga, spiser sjelden noe som helst da og sover mest hvis jeg ikke trener. Jeg egentrener og trener fotball 4-5 ganger i uka (noen ganger 6-7). Jeg synes jeg er ganske stygg og feit selv om jeg liksom «skjønner» at jeg ikke er feit ihvertfall. Jeg får ofte høre at jeg er stygg og feit, og de som kaller meg det morer seg på min bekostning. Men jeg føler at det er «greit», fordi en sjelden gang, kan jeg sprekke og si det tilbake, å da får jeg veldig mye kjeft. Jeg har ingen venner (bare noen bekjente på laget, de er hyggelige. Ingen hadde lyst til å være sammen med meg i 8. så jeg skiftet skole, og det hjalp jo ikke sosial ( jeg spiller heldigvis fotball utenfor denne kretsen med mennesker). Jeg er bare fortvilet å håper dere kan svare på spørsmålene.

SVAR

Besvart 06.12.2017 15:07:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

Alle kropper er forskjellige, så det er umulig å si. Lurer du på hvilken vekt som er normalt for deg, bør du snakke med en lege eller helsesykepleier.

 

Les mer
attach_file

Tips til å spise riktig

Med forskjellige råd i media kan det være vanskelig å vite hva man skal spise for å være sunn. Se her hva Helsedirektoratet anbefaler.

 

Les mer
attach_file

Tren og ha det gøy!

Her finner du råd for hvordan du kan finne glede ved bevegelse og aktivitet, enten du er vant til å trene eller ikke.

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
account_circle