Hopp til hovedinnholdet

Teller kalorier men går ikke ned i vekt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er 16år og jeg sliter litt med vekta. Jeg startet på 105kg i sommer 2017, og gikk fort nedover. jeg veide på det minste 89kg, men jeg sluttet dietten, jeg veier nå 92kg, jeg har fortsatt litt mer fett som jeg vil ha bort, så jeg bestemte meg for og prøve og telle kalorier isteden for lavkarbo da jeg ble så slapp og sliten, og sleit veldig med konsentrasjonen på skolen også på treninger. jeg teller kalorier ved hjelp av en app som funker veldig bra. Jeg begynte og telle 1500 kalorier hverdag, men ingen ting skjedde. ukene gikk og ingen forandring på vekta, nå vurderer jeg og begynne på lavkarbo igjen, men jeg blir jo så sliten. samtidig som jeg trener regelmessig. Hva skal jeg gjøre? må jeg spise mindre kalorier?

SVAR

Besvart 16.01.2018 12:54:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Styrketrening

I denne artikkelen kan du lese om hvorfor styrketrening er bra og få tips til ulike måter å trene styrketrening på. Det er viktig med god teknikk når man trener styrke.

 

Les mer
account_circle