Hopp til hovedinnholdet

Jeg er 14åring på ca.162cm høy. Jeg veier rundt 42/43/44kg+ BMI på 15/16 tror jeg. Jeg spiser nesten aldri froksot, lunsj eller kveldsmat. Jeg trener 3 til 4 ganger i uka (2timer per trening). Vennene  og foreldrene mine mener jeg spiser aaaaallllltttt for lite. Jeg har det helt greit.  Men er redd for at jeg kanskje utvikkler en spiseforstyrrelse.  Klarer liksom ikke innse at det er noe galt med meg. Har jeg en spiseforstyrrelse? Er dette normalt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er 14åring på ca.162cm høy. Jeg veier rundt 42/43/44kg+ BMI på 15/16 tror jeg. Jeg spiser nesten aldri froksot, lunsj eller kveldsmat. Jeg trener 3 til 4 ganger i uka (2timer per trening). Vennene mine og foreldrene mine maser. De mener jeg spiser aaaaallllltttt for lite. Tingen er at jeg har det helt greit. Jeg føler meg verken sliten eller utbrennt. Men er redd for at jeg kanskje utvikkler en spiseforstyrrelse. Jeg tørr egentlig ikke snakke med noen om det, fordi jeg er redd for at jeg har det. Klarer liksom ikke innse at det er noe galt med meg. Hva skal jeg gjøre?! Har jeg en spiseforstyrrelse? Er dette normalt?

SVAR

Besvart 18.01.2018 20:18:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette skjer hvis du hopper over frokosten

Kroppen din trenger frokost! Les hvorfor her.

 

Les mer
attach_file

Se hva skolematen gjør med deg

Har det noe å si hva du spiser til lunsj? Se hva som skjer når klassen får en sunn lunsj eller en usunn lunsj.

 

Les mer
attach_file

Dette bør du spise før og etter trening

Lønner det seg å spise før du trener, og hva skal du i så fall spise? Hvor viktig er det egentlig med drikke under treningen? Få gode tips til hva du bør spise og drikke før, under og etter trening her!

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle