Hopp til hovedinnholdet

Jeg har så masse spørsmål angående spising

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, har sendt flere spørsmål til dere (6e9ff) beklager dette, jeg har bare så masse spørsmål ang spising. Dette går utrolig utover min hverdag at det gjør vondt. På en vanlig dag er jeg heldig om jeg orker å gå en liten tur med hunden min, men selvfølgelig må det gjøres så jeg pleier å pine meg gjennom det. Spørsmålet er, må jeg overstige kalori inntakket som er satt for å holde vekten for å i det hele tatt kunne legge på meg (når jeg spiser noe tygger jeg bare og spytter ut, jeg er veldig nøye med å ikke svelge. Føler jeg at noe blir svelget så må jeg prøve å spy det opp) jeg får helt panikk og veier meg flere ganger til dagen. Det første jeg gjør når jeg står opp er å veie meg, det er også det siste men flere ganger mellom de to også. Jeg vil helt ærlig påstå, jeg har ikke kontroll lenger, men jeg klarer ikke slutte. Men jeg går heller ikke mer ned i vekt selvom jeg ikke spiser noe lenger, nå er 166 høy og veier 45,1 Jeg har også slitt med småblødninger i 3 uker nå, er det normalt?

SVAR

Besvart 17.02.2018 09:06:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Få hjelp om du strever med vekten

Ikke gå alene med din bekymring for vekten. Få hjelp hos helsesykepleier eller fastlege.

 

Les mer
attach_file

Tidlige tegn på spiseforstyrrelse

Er du bekymret for at en venninne, en kjæreste, eller et familiemedlem har en spiseforstyrrelse? Noen tegn kan være typiske, selv om det er variasjoner.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle