Hopp til hovedinnholdet

Spiser jeg nok kalorier? Ønsker å gå ned mer i vekt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på litt over 165 cm høy og veier ca 55kilo! For litt iver ett halvt år siden veide jeg over 60kg! I det siste har heg sluttet og spise sukker Og lyst brød! Jeg spiser ca 1000kcal Perr dag! er dette nok? Jeg spise en grovt rundtstykket til frokost som cirka har 200 kalorier og veldig grov leverpostei og så spiser jeg ikke noe mer før middag, hvis jeg spiser middag hjemme lager jeg meg frossen grønnsaker som har maks 150 kalorier og steker en fiskebit som har kanskje 200 kalorier, dette er litt opp og ned, spørs om jeg spiser middag hjemme eller borte, men hvis jeg skal spise stor middag så spiser jeg bare en salat til frokost/lunsj! Og til kvelds så drikker jeg grønn te eller kaffe og spiser litt melon eller mango! Mitt mål er å veie 50kg! Og jeg ser jo nå og folk sier selv at jeg har blitt tynn! Så er det lett for meg å gå ned til 50 kg??

SVAR

Besvart 22.03.2018 16:25:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Hva er kalorier og hva brukes det til?

De fleste vet at kalorier finnes i mat og er noe kroppen bruker når man er i bevegelse. Men hva betyr det egentlig?

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
account_circle