Hopp til hovedinnholdet

Jeg er sulten nesten hele tiden!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er sulten nesten hele tiden! Selv om jeg har spist, så er jeg sulten igjen 1-2 timer etterpå. Når jeg spiser, spiser jeg meg mett. Jeg spiser sunt, og matvarer som inneholder protein og fiber osv. Dette er veldig irriterende, for jeg spiser veldig mye, og får på en måte en slags skyldfølelse etter å ha spist for mye. Jeg er veldig glad i mat! Hva bør jeg gjøre? (PS. Hvis det har noe å si så veier jeg ca 70 kg, og er 157 cm høy. Og trener styrke/kondisjon 3-4 ganger i uka.)

SVAR

Besvart 24.04.2018 14:07:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Tips til deg som er sulten hele tiden

Det er viktig at ungdom spiser nok mat for å kunne vokse og utvikle seg. Vi har råd til deg som ofte føler deg sulten eller aldri er helt mett etter et måltid.

 

Les mer
attach_file

Hva påvirker matlysten?

Det er ikke uvanlig at matlysten er dårlig i perioder. Mange faktorer i livet ditt kan påvirke om du har god eller dårlig matlyst, og for å gjøre noe med det, kan det være lurt å vite litt om disse faktorene og finne ut om de påvirker DIN matlyst.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle