Hopp til hovedinnholdet

Jeg er tynn, spiser usunn mat og er redd for diabetes. Spiser jeg normalt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg spiser mye godteri, og mye mer usunn mat enn sunn. jeg er tynn og noen sier jeg er veldig tynn. men jeg føler meg tykk og synes jeg burde gå ned vekt og bli tynnere. (jeg er 1.70 og veier 55,2. veide meg i går, i dag er det 7 juni) jeg vet jeg må bli mye sunnere og prøver å bli det, men sklir tilbake til det usunne. jeg har dårlig kroppsbilde, og sluttet med idretten jeg liker pga av det. jeg vet jeg kan få diabetes av dårlig kosthold og vil virkelig ikke ha diabetes. men det at jeg vil ned i vekt og bli tynnere vil jeg fortsatt, og det usunne er liksom "trøste mat" og noen dager har jeg bare spist litt under 200 kcal og noen dager har jeg spist over 1000 - 3000 kcal. jeg tror og føler i hvert fall jeg har spist over 1000-3000 kcal noen dager. gode dager teller jeg kaloriene og spiser under 500kcal og spiser sunt. er alt dette normalt? hvordan vet jeg om jeg har fått diabetes av dårlig kosthold, hva er symptomene?

SVAR

Besvart 10.06.2018 20:50:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
account_circle