Hopp til hovedinnholdet

Tenker på mat hele tiden og overspiser

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei eg er ein jente på 15år. Har hatt problemer med kropp osv før, men i det siste har eg prøvd å vere sunn, høre på kroppen og trene heilt normalt. Det som er dumt er at eg kan ikkje slutte å tenkje på mat. Uansett kva eg gjør so kjem tanken på mat opp i hvoude mitt. Eg tenkjer so mykje på mat at det ender enkle med at eg overspiser for eg får ikkje tanken ut av hovude mitt. Eg veit at ein av grunnene kan vere at eg ikkje eter nok osv. Men trur ikj det er grunnen. Får veldig dårleg samvittigheit når eg overspiser. Trenge enkle bare å få tanken på mat ut av hovude mitt for det gjør meg heilt gal.

SVAR

Besvart 08.08.2018 11:44:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Dette bør du spise før og etter trening

Lønner det seg å spise før du trener, og hva skal du i så fall spise? Hvor viktig er det egentlig med drikke under treningen? Her får du gode tips til hva du bør spise og drikke før, under og etter trening!

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle