Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler meg tjukk og vil ned i vekt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har slanket meg siden jul, er ikke veldig aktiv.. går til butikken nesten anna vær dag 600-700m til sammen.. jeg er 165-166cm 49-51cm, har veid 70kg.. spiser 800kcal vær dag hvor mye (fett)gram,(karbohydrater)gram,(protein)gram trenger jeg i løpet av en dag.. og hva er bmi for å være undervektig/kg til å være undervektig? Har mistet mensen tror jeg, har ikke hatt det på 3-4 måneder.. hva er bmi min? Jeg v7l ned til 45kg selvom det ikke er bra for meg! Jeg orker ikke føler meg sjukk å må å ned

SVAR

Besvart 08.08.2018 10:58:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

Alle kropper er forskjellige, så det er umulig å si. Lurer du på hvilken vekt som er normalt for deg, bør du snakke med en lege eller helsesykepleier.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter, men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
account_circle