Hopp til hovedinnholdet

Føler meg sulten hele tiden. Hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har ganske lenge hatt "problemer" og drevet med selvskading (gjør det enda) osv. jeg trener på treningsstudio ca 2 ganger i uka, og er ellers ikke spesielt aktiv. Jeg har vært tynn hele livet, men har i det siste begynt å spise veldig mye. Jeg spiser ca to brødskiver til frokost, tre brødskiver og en frukt til lunsj, en ganske vanlig middagsporsjon og kveldsmat. Men alikevel er jeg nesten alltid sulten. Jeg bor på hybel og lager alt unntatt middag selv, og prøver å spise frukt osv til mellommåltid når jeg er sulten, men jeg blir altså ikke mett. Jeg har lagt på meg i det siste, noe jeg skjønner siden jeg ikke klarer å slutte å spise. Eksempel på dette er at jeg for ca. 2 timer siden lagde meg "mac and cheese", jeg lagde halve pakken (en hel pakke er 4 porsjoner) og spiste det. Litt senere tok jeg meg et eple, men er fremdeles sulten. Det føles ut som om jeg kunne ha klart å spise resten av mac and cheesen. Jeg drikker mye vann. Hva er det som kan hjelpe?

SVAR

Besvart 11.09.2018 11:25:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading

Det finnes mange myter om selvskading og om folk som selvskader. Grunnen til mytene er at så mange som egentlig ikke har peiling, tror at de har peiling.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hva påvirker matlysten?

Det er ikke uvanlig at matlysten er dårlig i perioder. Mange faktorer i livet ditt kan påvirke om du har god eller dårlig matlyst, og for å gjøre noe med det, kan det være lurt å vite litt om disse faktorene og finne ut om de påvirker matlysten din.

 

Les mer
attach_file

Tips til å spise riktig

Med forskjellige råd i media kan det være vanskelig å vite hva man skal spise for å være sunn. Se her hva Helsedirektoratet anbefaler.

 

Les mer
account_circle