Hopp til hovedinnholdet

Hvilke slankebarer anbefaler dere?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg forstpr meg egt ikke helt på slanke/energi barer fordi de inneholder så mye kcal og kj at det vil bli umulig å gå med i vekt i hvertfall når man er på skole mesteparten av dagen og bare sitter. Jeg vil veldig gjerne gå ned i vekt men de siste ukene har jeg bare end opp med å gå matløs uten om tyggis men det forbrennes jo når du tygger det. Jeg er utrolig slapp og ufokusert utenom gymtimene da gir jeg jærnet selvom det kanskej ikke er helt bra. Uansett ender det opp med en svær middag som ødelegger min bra matløse dag fordi jeg bare er så sulten. Så har du noen tips til en bra slankebar. Jeg trener jo to ganger i uka minst så det er jo noe. Det bare ser ikke ut til at jeg klarer å riste av meg vekta. Jeg er uansett snart hvis ikke ferdig med puberteten så når man snakker om at noe vekt må være har jeg allerede flere ti tals for mye( tror jeg, hakke veid meg)

SVAR

Besvart 19.09.2018 11:21:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg veier for mye – hva skal jeg gjøre?

Det kan ta tid å gå ned i vekt. Det viktigste er å ta alle de små stegene mot en sunnere livsstil. Her er noen tips og råd.

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Styrketrening

I denne artikkelen kan du lese om hvorfor styrketrening er bra og få tips til ulike måter å trene styrketrening på. Det er viktig med god teknikk når man trener styrke.

 

Les mer
account_circle