Hopp til hovedinnholdet

Jeg klarer ikke spise mat lenger, og er så sulten!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei. jente 14 år. føler at deg begynner å bli mer å mer jeg sliter med nå. en av de tingene er maten. æ lika INGEN ting å vi må ha egen liten mat til meg på siden vær dag. grunnen e ikke fordi æ ikke lika det, men fordi æ bare ikke klar tanken av det (feks. salami, skinke, brød med frø, servelat) æ spis nu rett å slett kun OST Uten å tenk over ka æ spis. æ ælska mat e sulten hele tiden liksom. men dette plaga mæ vældig å de mange ganga æ går å e sulten fordi drt e ingen ting å spis!!!:( vet ikke ka æ skal gjør

SVAR

Besvart 01.11.2018 08:35:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Tips til deg som er sulten hele tiden

Det er viktig at ungdom spiser nok mat for å kunne vokse og utvikle seg. Vi har råd til deg som ofte føler deg sulten eller aldri er helt mett etter et måltid.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Alt du trenger å vite om næringsstoffer

Kroppen din trenger proteiner, karbohydrater og mange andre næringsstoffer for å virke som den skal. Her kan du lese om hva næringsstoffene gjør, og i hvilken mat du finner dem.

 

Les mer
account_circle