Hopp til hovedinnholdet

Hvor finner jeg andre som er veganere? Føler meg ensom...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heisann! Jeg er ei jente på 17 som holder på å bli veganer. Foreldrene mine støtter meg, vennene og. Men det jeg alle helst skulle ønska meg var en venn som deler interessene mine. Jeg kjenner ingen andre med lik tankegang ang kosthold. Hvor finner jeg andre veganere? Kanskje litt teit spørsmål, men jeg føler meg litt ensom. Skulle så gjerne blitt kjent med noen litt likesinna. Matkurs, turer, grupper eller no hadde vert flott, men finner ikke noe i nærmiljøet:( og det føles som sagt ganske ensomt...

SVAR

Besvart 09.11.2018 12:08:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Det du trenger å vite om vegetar- og veganmat

Det er mange som ønsker å ha et vegetarisk eller vegansk kosthold, enten fordi det kan gi fordeler for kropp og helse, eller fordi de ikke ønsker å spise mat som kommer fra dyr.

 

Les mer
attach_file

10 tips til å få nye venar

Dei fleste synes det er kjekt å få nye vener, men det er ikkje alltid like lett. Både på skulen og på fritida møter vi mange folk vi har lyst til å bli kjende med, utan at vi veit heilt korleis vi skal få det til.

Skrive av ungdomsjournalist Rakel.

 

Les mer
account_circle