Hopp til hovedinnholdet

Jeg har i det siste tenkt mye på mat og spist mer enn jeg pleier.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 15 år og er 161 cm høy. Jeg veier 59.3 kilo. Jeg pleier å spise helt normalt, variert og trener mye(6-7 ganger i uken). Når det er sagt, har jeg de siste par dagene opplevd at jeg har tenkt på mat hele dagen, og deretter spist mye mere enn jeg pleier. Syns det er superubehagelig og hater å ikke kunne føle meg mett?? Håper jeg kan få svar så fort som mulig, og svar på hvorfor jeg opplever å spise mere, og aldri føle på metthetsfølelsen. Med vennlig hilsen meg.

SVAR

Besvart 08.11.2018 20:59:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Dette bør du spise før og etter trening

Lønner det seg å spise før du trener, og hva skal du i så fall spise? Hvor viktig er det egentlig med drikke under treningen? Få gode tips til hva du bør spise og drikke før, under og etter trening her!

 

Les mer
account_circle