Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter veldig med å spise!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Viste ikke hvor jeg skulle sette dette men føler jeg absolutt trenger hjelp! Jeg sliter veldig med å spise. Det gjør ikke noe om å spise godteri eller varmluft mat. Men sånn som i dag så ville jeg verken spise frokost eller lunsj på skolen. Ikke noe etter skoeln heller. Jeg spise ikke før Middag rundt 16:00 da hadde jeg ikke spist siden middagen forrige dag. Da jeg veide meg veide jeg 58 kg ca. Er 12 år og er ca 1,66-1,67 høy. Da tenkte jeg det hadde sikkert ikke gjort noe om jeg hadde gått litt ned i vekt. Når jeg spiser på skolen tenker jeg det hadde sikkert ikke gjort noe om jeg ikke hadde spist. Jeg spiser ca 2-3 måltider hver dag altså kanskje lunsj middag og avstikkere men sjelden kvelds. Tenker at lårende mine er store og tjukke og magen kunne vært mindre går til stadigheter og holder inn magen. Når vi har gym og sånt er jeg flau over sånn jeg ser ut dessverre. Men når jeg sier jeg vil slanke meg er det bare magen og lårene for rumpa mi og sånn er jeg fornøyd med. HJELP!

SVAR

Besvart 02.12.2018 11:59:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør hverdagen din sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

Alle kropper er forskjellige, så det er umulig å si. Lurer du på hvilken vekt som er normalt for deg, bør du snakke med en lege eller helsesykepleier.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Hvordan få til smarte endringer i kostholdet?

Hva og hvordan du spiser er et resultat av vaner du har opparbeidet deg gjennom hele livet. Det kan være vanskelig å endre en vane, men denne metoden kan gjøre det både moro og enkelt!

 

Les mer
account_circle