Hopp til hovedinnholdet

Veier jeg for lite? Sliter med mat...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg sliter en del med mat. Jeg ble født for tidlig, og jeg har alltid vært tynn. Jeg er 15 år, veier ca 47kg og jeg er 1.64 cm høy. Veier jeg for lite da? Jeg klarer ikke å legge på meg. Jeg sliter generelt med mat, og dette har alltid vært vanskelig for meg. Nå har jeg også begynt på en sport, og jeg merker fort at jeg blir dårlig form og egentlig trenger mat. Jeg spiser ganske sjeldent, og jeg begynner å bli litt redd. Og for meg er det ikke bare å spise. Så enkelt er det bare ikke. Jeg klarer det rett og slett ikke... værsåsnill å hjelp meg

SVAR

Besvart 12.12.2018 14:57:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

Alle kropper er forskjellige, så det er umulig å si. Lurer du på hvilken vekt som er normalt for deg, bør du snakke med en lege eller helsesykepleier.

 

Les mer
account_circle