Hopp til hovedinnholdet

Ønsker å spise normalt, hvor mye må jeg spise?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg spiser litt lite jeg trodde ikke det var så ille men i går skrev jeg ned hva jeg spiste i løpet av hele dagen og det ble totalt ca 600kcal det er lite! og i tilleg trener jeg ca1 time til dagen. mat og sånt har i det siste året ver vanskeligt for meg jeg har hatt perioder hvor jeg har bare spist dritt mat hele tiden og perioder hvor jeg nesten ikke spiser og kunne gå flere dager uten mat. men hvor mye bør jeg spise for å spise sunnt? jeg spiser litt for ofte godteri og jeg tror at grunnen er fordi jeg spiser for lite vanlig mat og når jeg spiser godteri får jeg dårlig sanvittighet og klarer ikke å spise vanlig mat. Vekta mi er helt normal jeg har en del muskler og jeg vil så gjerne spise sunnt og ha energi til å trene og viss jeg ikke spiser nok og riktig er treningen bortkastet. (beklager viss det ble litt rotete:p)

SVAR

Besvart 12.01.2019 15:25:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør at du kan gjøre din hverdag sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Selvfølelse og kroppspress

Fra vi er unge blir vi utsatt for ulike skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok, og sliter med dårlig selvfølelse. Må det være sånn?

Av Emilie, ungdomsjournalist

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
account_circle