Hopp til hovedinnholdet

Jeg klarer ikke å spise mat, blir kvalm og redd for å bli feit.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

når jeg spiser blir jeg mett veldig lenge. I går spiste jeg bare 2 brødskiver med ost og var mett hele dagen og trengte ikke mer. så det jeg lurte på hvorfor er det sånn? før kunne jeg spise 2 brødskiver bare til frokost! hvordan kan jeg spise mer? jeg har prøvd å spise men det er ingenting som frister i går måtte jeg tvinge i med de brødskivene, mat er så ekkelt jeg blir kvalm bare av lukten. når jeg tenker/lukter på mat blir jeg kvalm. jeg vil spise mer men jeg er redd for at jeg skal bli for glad i mat og spise mer enn det jeg trenger og bli feit. det er litt vanskligt å forklare men håper du forstår :)

SVAR

Besvart 14.01.2019 20:51:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
account_circle