Hopp til hovedinnholdet

Mamma maser fordi jeg spiser for lite, er 500-1000 kcal for lite?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg tror mamma er beskymret for at jeg spiser for lite hun følger med på alt jeg spiser og spør meg hele tiden om jeg har spist hun sa i dag til meg at jeg luktet dehydrert hva betyr det? hun sier og at viss jeg ikke spiser mer kan jeg bli syk. ofte lyver jeg og sier at jeg har spist selv om jeg ikke har det fordi jeg er lei av at hun maser. hun er sikkert bare beskymret siden mangen i hennes familie har hatt spiseforstyrrelser og hun er sikkert redd for at jeg skal få det. jeg tror jeg spiser litt lite men jeg er aldri sulten, men jeg skal prøve å spise mer hvor mye trenger jeg? jeg spiser mellom ca 500-1000 kcal til dagen (+ godteri på lørdager) er det lite? men viss det er lite hvorfor veier jeg helt normalt (50kg 165cm)?og bør mamma være beskymret?

SVAR

Besvart 18.01.2019 16:27:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Tren og ha det gøy!

Her finner du råd for hvordan du kan finne glede ved bevegelse og aktivitet, enten du er vant til å trene eller ikke.

 

Les mer
account_circle