Hopp til hovedinnholdet

Hvor mye mat trenger jeg å spise?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

I det siste har jeg spist veldig lite i dag spiste jeg bare litt fisk på ca 150kcal det er lite med bare det på en dag! men jeg er aldri sulten og jeg vil så gjerne spise mer og jeg trenger mer mat fordi jeg trener og da er det ekstra viktig med nok mat og sunn mat jeg har tenkt å skrive om kvelden hva målet er å spise for neste dag men jeg vet ikke hvor mye jeg trenger men her er det jeg har tenkt: frokost: banan pannekake (1 banan, 1egg, 1dl havregryn) Lunch: 1/2 banan 100g bringebær 2-3dl lett melk 1ss havregryn, litt nøtter middag: en vanlig porsjon (har tenkt å se hvor mye søsteren min spiser og ta ca likt) kvelds: 1 banan eller 0,5dl havregryn, 0,5dl melk (spørs hvor mye jeg orker) jeg synes det er veldig mye er det mye eller nok eller for lite?

SVAR

Besvart 20.01.2019 14:37:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
account_circle