Hopp til hovedinnholdet

Hva kan jeg gjøre når vennene mine bare sier jeg er stygg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en 14 år gammel jente som ble mobbet på skolen i dag etter at jeg hadde gjort håret lysere. En gutt sa at jeg var fin å når jeg fortalte det til min beste "veninne" begynte hun å le av meg og sa mye sånn som: - Du fin? ahha bra vits. Jeg ble ganske såret siden var fornøyd selv med året men det så " for gult ut". Når jeg kom hjem fortalte jeg det til mamma å hun ble sur siden hun sa at jeg alltid sier det negative til ho. Ble sendt opp på rommet for 4 timer siden men nekter å gå ned. Sulter siden spiser aldri no på skolen en går ikke ned. Lurer på hva jeg kan gjøre siden de " vennene" jeg har sier bare at jeg er stygg osv.

SVAR

Besvart 15.03.2019 10:41:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle