Hopp til hovedinnholdet

Jeg blir kvalm når jeg spiser, hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg lurer på om jeg har spiseforstyrrelse Jeg blir utrolig kvalm når jeg spiser om natta og når jeg spiser frokost så jeg dropper det bare, men det er ikke så lurt for meg, fordi jeg mister konsentrasjonen min på skolen! I lunsj på skolen kjøper jeg for eks lasagne eller pasta og spiser Ca halve og kaster resten fordi jeg ikke greier jeg fordi jeg blir utrolig mett! Jeg har prøvd å spise mer fordi det jeg spiser nå er får lite når jeg prøvde å spise mer ble jeg bare så kvalm! Og når jeg kommer hjem så spiser jeg ikke så ofte mat! Og til middag spiser jeg utrolig lite! Og om natta spiser jeg bare snacks eller diverse ting! Noen tips til hva jeg kan gjøre Takk!

SVAR

Besvart 22.03.2019 21:00:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

Tidlige tegn på spiseforstyrrelse

Er du bekymret for at en venninne, en kjæreste, eller et familiemedlem har en spiseforstyrrelse? Noen tegn kan være typiske, selv om det er variasjoner.

 

Les mer
account_circle