Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil veldig gjerne gå opp i vekt!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er 163 høy og veier rundt 43kg! Jeg har veldig høy forbrenning og har alltid vært en slank jente. Jeg vil gå opp i vekt ganske fort hvertfall i lårene og leggene. Jeg har fått mensen og jeg har pupper jeg har kommet i puberteten, jeg har former til å være tynn, men jeg vil gå opp i vekt og jeg tror jeg er undervektig, men er ikke helt sikker. Det er ikke alltid jeg spiser frokost men spiser lunsj på skolen og middag, jeg spiser mye til middag. Jeg spiser ganske mye godteri og drikker mye brus også men går ikle opp ett gram av det heller så jeg vet ikke hva jeg skal gjøre! Jeg hil veldig gjerne gå opp i vekt!

SVAR

Besvart 31.03.2019 17:53:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg veier for lite – hva skal jeg gjøre?

Det kan være vanskelig å gå opp i vekt. Det er lurt å spise oftere og mer. Men det er også viktig hva du spiser. Her er noen tips.

 

Les mer
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

Alle kropper er forskjellige, så det er umulig å si. Lurer du på hvilken vekt som er normalt for deg, bør du snakke med en lege eller helsesykepleier.

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
account_circle