Hopp til hovedinnholdet

Burde jeg slanke meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 15 år, srca 160 cm høy og veier 60-63 kg. Jeg lurer på om jeg burde slanke meg eller om jeg skal fortsette med vanene mine. Spise vanene mine sånn srca: Frokost: To grove skiver med to egg Niste: To grove skiver med noe pålegg Middag: Fisk/gryterett/suppe/taco, salat, potet eller ris ved siden av. Kvels: 1-2 grove skiver med noe pålegg Hvordan jeg er i fysisk aktivitet i løpet av en måneds tid: •Danser •Svømmer •Jogger •Sykler •Styrketrening Påenget er at jeg vil veie lit mindre enn 60 kg eller kun 60 kg. Hva bør jeg endre? Kan jeg få noen tips? Vennlig hilsen jente på 15 år

SVAR

Besvart 11.04.2019 10:03:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør at du kan gjøre din hverdag sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

For tykk, for tynn eller rett og slett passe - hva er normalt? Det kan være vanskelig å vite. Dersom du ønsker en vurdering av vekta di anbefaler vi at du snakker med fagpersonell som lege, helsesykepleier eller ernæringsfysiolog.

 

Les mer
attach_file

Når ser du resultatene av treningen?

Mange lurer på hvor raskt man kan se resultater og oppleve effekt av trening. Det er ikke noe fasitsvar på dette og det avhenger blant annet av gener, hva man trener og kosthold.

 

Les mer
attach_file

Slik blir du kvitt søtsuget

Har du ofte lyst på noe søtt? Får du mer lyst på noe søtt utover dagen? Her får du tips til hvordan du kan kvitte deg med søtsuget.

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
account_circle