Hopp til hovedinnholdet

Ramadan og bulimi.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Ramadan og bulimi 1. Jeg er en normalvektig bulimiker, overspiser 1-2 ganger for dagen. Overspisings episodene strekker seg over flere timer. Hvordan skal jeg klare å unngå å overspise i ramadan ? Hvis jeg overspiser så vil jeg jo bryte fasten min! Hvordan kan jeg holde ut trangen og utsette det til etterpå? 2. Hvordan unngå å få migrene anfall under ramadan på grunn av tørste/ dehydrering ? 3. Er jeg den eneste muslimen i Norge som sliter med spiseforstyrrelse ? Føler meg så forferdelig alene med dette.

SVAR

Besvart 05.05.2019 22:26:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mat, drikke, trening og søvn under Ramadan

Under Ramadan, som varer i en måned, faster mange muslimer verden over. Da faster man fra soloppgang til solnedgang.

 

Les mer
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Skader ved spiseforstyrrelser

Du kan få fysiske helseskader av slanking og underernæring. Du kan også få skader på kroppen av overspising, oppkast, misbruk av avførings- og vanndrivende midler, overdreven fysisk aktivitet og fasteperioder. De fysiske skadene kan igjen gi psykiske plager.

 

Les mer
attach_file

Behandling av spiseforstyrrelser hos unge

Barn og ungdom som blir syke av spiseforstyrrelse har gode sjanser for å bli friske om de kommer i behandling. Det er spesielt viktig å komme raskt i behandling.

 

Les mer
account_circle