Hopp til hovedinnholdet

Jeg er en gutt som er 13 år, jeg har problemer med å gå ned i vekt, jeg er tjukk og jeg blir ikke tynnere

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hallo ? Jeg er en gutt som er 13 år, jeg har problemer med å gå ned i vekt, jeg er tjukk og jeg blir ikke tynnere, jeg er overvektig, jeg er ca 1,49 høy å veier 51 kg, jeg trener ca 2 ganger i uka, jogger 3 km, tilsammen 6 km ca, men går ikke ned i vekt, spiser lite, spiser 1 skive til frokost, med melk, tar tabelett mot pollen å, så spiser jeg ikke skole maten, frister ikke, i det store frikinutte går jeg ned i butikken med 3 gutter ca, jeg kjøper 2 pakning med sjokolade pudding, kjøper cola eller sjokolademelk å, dette gjør jeg nesten ver dag. Jeg spiser middag, men av åg til dropper jeg den, spiser ikke kveldsmat, jeg er ikke fornøyd med kroppen eller vekta, noen venner av meg sier at jeg et tjukk, men de sier bare de tuller, jeg føler meg truffet, :( HJELP MEG !

SVAR

Besvart 19.05.2009 19:03:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

For tykk, for tynn eller rett og slett passe - hva er normalt? Det kan være vanskelig å vite. Dersom du ønsker en vurdering av vekta di anbefaler vi at du snakker med fagpersonell som lege, helsesykepleier eller ernæringsfysiolog.

 

Les mer
attach_file

Hva er utholdenhet og hva er kondisjon?

Vi bruker ofte ordene utholdenhet og kondisjon om hverandre. Begge deler handler om evnen til å holde på med en aktivitet over tid. Og det kan trenes opp!

 

Les mer
account_circle