Hopp til hovedinnholdet

Hvor er makrell sunnere enn pizza når det har mer fett og kalorier?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Noen ganger tar jeg meg to brødskiver makrell i tomat mens familien tar seg en grandis... Men to pizza biter har faktisk myeeee midre fett en det en halv makrell i tomat boks har.. Ikke bare det men det har jo mindre kalorier og fett en det en en halv makrell i tomat boks har. Så om jeg er opptatt av vekt å spiser mye makrell i tomat trur jeg du kan unne deg 2-3 pizza-biter i helgen å kose meg med familien eller kjøre egen mat? Gjør ikke dette vær helg altså :) Men hvorfor er egentlig omega-3 fettsyrer bedre selv om du skal prøve å gå ned i vekt? det er jo fett, fett er jo fett, hva gjør omega-3 fettet til makrell i tomat så mye sunnere en tre pizza biter fett siden tre pizza biter har jo mindre kalorer...

SVAR

Besvart 24.06.2019 12:32:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Få hjelp om du strever med vekten

Ikke gå alene med din bekymring for vekten. Få hjelp hos helsesykepleier eller fastlege.

 

Les mer
attach_file

10 tips til sunn og billig mat

Det kan fort bli dyrt hvis vi skal prøve å velge sunn mat når vi handler. Her får du 10 tips til hvordan du kan tenke smart i matbutikken - og gjøre sunne valg uten å tømme lommeboka helt.

 

Les mer
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør at du kan gjøre din hverdag sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Tren og ha det gøy!

Her finner du råd for hvordan du kan finne glede ved bevegelse og aktivitet, enten du er vant til å trene eller ikke.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle