Hopp til hovedinnholdet

Hva skjer om man spiser det samme hver dag?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hva skjer hvis man spiser det samme hver dag? Har spist det samme dag etter dag (bortsett fra middag) i flere måneder nå. Jeg spiser ganske sunt tror jeg, men vet ikke om det har så stor effekt siden jeg bare spiser det samme FROKOST: 250g med cottage cheese og 1/2 banan LUNSJ: Fruktsalat (appelsin, pære, eple, druer) 1 hjemmebakt grovt rundstykke med pålegg (1/2 med baconost og 1/2 med prim lett 4%) MELLOMMÅLTID: 2 speltlomper med kjøttpålegg (kylling, kalkun eller hamburgerrygg) 1 hjemmebakt grovt rundstykke med pålegg (samme som lunsjen) MIDDAG: Har en rett for hver dag i uken. Enten kyllingsuppe, spinatsuppe, 150g kylling med salat, 150g svinekjøtt med salat, karbonader men kokte grønnsaker (2 gulrøtter, 50g brokkoli og 2poteter med skall) og laks med bulgur/quinoa og kokte grønnsaker og ørret med bulgur/quinoa og kokte grønnsaker + et hjemmebakt rundstykke KVELDSMAT: 2 hjemmebakte knekkebrød med prim lett 4%, 2 speltlomper med kjøttpålegg, 1 banan Noe jeg må endre?

SVAR

Besvart 26.06.2019 01:36:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Tips til å spise riktig

Med forskjellige råd i media kan det være vanskelig å vite hva man skal spise for å være sunn. Se her hva Helsedirektoratet anbefaler.

 

Les mer
account_circle