Hopp til hovedinnholdet

Tror dere jeg holder på å utvikle en spiseforstyrrelse? Jeg kaster opp mat

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

i starten av mars startet jeg å spy opp maten min. gjorde dette bare av å til først og nå gjør jeg det omtrent hver dag.. jeg spiser også lite og er startet å trene mye. har intervaller så å si hver dag for å gå ned i vekt. (4x4 intervaller om det er relevant). dette har bare pågått i en og en halv uke ca med intervaller. jeg har gått ned i vekt men ikke så mye.. veiet 65 kg før og nå veier jeg 57 og er ca 165-166cm. har dårlig selvtillit og sliter veldig i det siste har det så tungt. er også startet å kutte meg igjen. er så lei av livet jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg jeg gråter hver dag. helsesøsteren jeg snakket med brøyt taushetsplikt så nå stoler jeg ikke på henne å har ingen å snakke med. vet ikke hva jeg skal gjøre... tror jeg holder på å utvikle en spiseforstyrrele, virker det sånn? føler ikke at jeg har det men har bare så dårlig selvtillitt på meg selv og kroppen min og tenker så mye på mat pg vekt å vil bli tynnere!

SVAR

Besvart 03.11.2019 13:45:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Hva er BUP?

På BUP får du hjelp når du har det litt ekstra vanskelig. Du får selv være med å bestemme hvordan du får hjelp som passer deg.

 

Les mer
account_circle