Hopp til hovedinnholdet

Ønsker å ha et sunnere kosthold og slanke meg litt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg er en jente på 13 år. jeg er ikke overvektig eller noe sånt, men etter sommeren har jeg lagt på meg veldig mye, og jeg har gått opp mye i vekt! mye av dette skyldes også av at jeg vokser veldig mye nå og har fått større rumpe, lår & hofter. men jeg vil fortsatt prøve å slanke meg litt, så jeg vil gjerne ha noen gode tips til dette. For eksempel forslag til hva jeg kan spise osv. jeg trener på trenings senter veldig sjeldent, og har turn trening 2 ganger i uka og jeg spiser sånn passe sunt. jeg spiser mye grøt, nudler & spiser litt godis i uke hverdagen så jeg vet at jeg burde bli bedre på det. jeg er fornøyd med kroppen min altså, men jeg prøver bare å bli sunnere og ha ett sunnere kosthold. takk for svar

SVAR

Besvart 25.11.2019 11:03:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør hverdagen din sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter, men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Slik blir du kvitt søtsuget

Har du ofte lyst på noe søtt? Får du mer lyst på noe søtt utover dagen? Her får du tips til hvordan du kan kvitte deg med søtsuget.

 

Les mer
account_circle