Hopp til hovedinnholdet

Jeg har gått ned i vekt, hvorfor vokser ikke brystene mine?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Er tretten år, 1.55 m høy og veier 44-45kg. Jeg har hatt mensen et parr ganger, men det liksom kommer og går hele tiden, det kan ta opp til to måneder før jeg kan få min neste menstrasjon siden sist.. jeg har også ingen bryst i det hele tatt.. alle på alderen min har det og hele familien min (slekt) har også, er det noe galt med meg? Jeg pleier ikke å spise så mye heller.. jeg prøver å gå ned i vekt. For et halvt år siden veide jeg 49 kg og nå veier jeg jo 44-45 jeg skal ned til 39 kg før sommerferien, det er noe jeg virkelig vill. Dette er en normal skoledag for meg: frokost=iskaffe. lunsj=ingenting. etter skolen= Hvis bestevennen min blir med meg hjem er jeg nødt til å spise noe med henne.. hvis ikke prøver jeg å holde meg uten mat helt til middag. Jeg trener to ganger i uka badminton. Hvorfor vokser ikke brystene mine?? Og er jeg undervektig?

SVAR

Besvart 24.01.2020 20:42:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter. Men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Behandling av spiseforstyrrelser hos unge

Barn og ungdom som blir syke av spiseforstyrrelse har gode sjanser for å bli friske om de kommer i behandling. Det er spesielt viktig å komme raskt i behandling.

 

Les mer
account_circle