Hopp til hovedinnholdet

Sliter med å spise mat, spiser under 500kcal pr dag. blir oppblåst hvorfor?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg sliter veldig mye med å spise mat. jeg spiser under 500 kalorier hver dag og teller hver eneste kalori som går i kroppen min. jeg begynner å gråte hver gang jeg skal spise mat jeg ikke har kontroll på og viss jeg kan spitter jeg heller ut maten min en å spise den. mange gar kommentert på at jeg har blitt tynnere. MEN det som er er at jeg blir så fort oppblåst når jeg spiser lite. magen min blir helt ballong. hvorfor skjer dette?

SVAR

Besvart 11.02.2020 08:26:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
account_circle