Hopp til hovedinnholdet

Veldig dårlig forhold til mat

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har et veldig dårlig forhold til mat. Den ene dagen hender det at jeg nesten ikke spiser noe og den andre dagen spiser jeg mye. Jeg veier alt for mye iforhold til hvor høy jeg er, og jeg hater å spise fordi jeg føler at jeg er for tykk. Når jeg var 13 stoppet jeg å spise i noen dager også spise jeg igjen 2 brødskiver, men så begynte jeg å spise mer igjen og ble tykkere. Jeg fikk da enda mindre selvtillit da. Jeg går ikke dager jeg ikke spiser lenger, men noen dager spiser jeg veldig lite. Jeg pleier å gå ut når vi skal spise middag får å slippe det fordi jeg tenker at jeg ikke burde spise mer. Ikke alltid jeg gjør det, men noen ganger. Jeg vil bare bli tynn, men jeg gjør ingenting for det. Jeg trener ikke fordi jeg ikke har noen å trene med. Jeg føler meg ofte veldig alene og de dagene jeg gjør det spiser jeg veldig lite. Jeg har følt meg veldig alene de siste månedene men i noen uker har jeg ikke det og da har jeg fått mye mer matlyst, men da har jeg blitt litt tykkere igjen.

SVAR

Besvart 20.02.2020 09:55:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få til smarte endringer i kostholdet?

Hva og hvordan du spiser er et resultat av vaner du har opparbeidet deg gjennom hele livet. Det kan være vanskelig å endre en vane, men denne metoden kan gjøre det både moro og enkelt!

 

Les mer
account_circle