Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor blir magen min større utover dagen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har alltid vært slank og tynn og veid 40 kg, men hver gang jeg spiser, så blir magen større. Betraktelig større. Ut mot kvelden ser jeg nesten gravid ut. Når jeg våkner om morgenen er jeg like tynn igjen. Slik har jeg alltid vært, hva kommer dette av? Føler ikke jeg har noe form for luft i magen heller, og er mye aktiv og prøver å spise så sunt som mulig. Jeg blir fryktelig flau, så hva skjer?? Hvis jeg spiser veldig lite og ikke kjenner meg mett, så blir jeg ikke stor på magen Spesielt brød og hvete blir jeg større av Kuttet dette ut i hverdagen, og ble mye bedring,men helt kraftløs i musklene Men hva faen skal jeg spise? Glutenfritt og suppe? Er jo ikke glutenallergiker heller, så føler glutenfritt blir feil. Orker ikke å ta dette opp med legen igjen, han kan ikke svare meg på d..

SVAR

Besvart 17.02.2020 17:57:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Alt du trenger å vite om næringsstoffer

Her får du en oversikt over de mest kjente næringsstoffene, hvilke hovedfunksjoner de har, og hvilke matvarer som er gode kilder for de ulike stoffene.

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle