Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor går jeg ikke ned i vekt når jeg trener hver dag?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke blir slankere og ikke går ned i vekt. jeg går mitt andre år på idrettslinje, som da vil si at jeg har gym hver dag, i tillegg trener jeg på egenhånd flere kvelder i uka, og jeg har en hest jeg rir nesten hver dag. jeg ønsker å gå ned i vekt og bli slankere rundt magen. jeg spiser heller ikke godteri og søtsaker hver uke engang. hjelp- hva kan jeg gjøre? tips til matretter eller treningsprogram. bor også på hybel, så jeg har ikke go råd til å kjøpe allverdens fancy mat.

SVAR

Besvart 01.03.2020 11:10:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Dette bør du spise før og etter trening

Lønner det seg å spise før du trener, og hva skal du i så fall spise? Hvor viktig er det egentlig med drikke under treningen? Her får du gode tips til hva du bør spise og drikke før, under og etter trening!

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
account_circle