Hopp til hovedinnholdet

Hvordan regner jeg på kalorier i pasta?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg driver fortiden å går ned i vekt og det har hjulpet mye å telle kalorier. Jeg driver ikke med usunn kalori telling, men det kan hjelpe i starten å telle kalorier for å få litt oversikt over hva ting inneholder. Uansett det jeg alltid har slitt med er telling av kalorier når det gjelder pasta. Det står omtrent ingenting nyttig om det på nett på norsk. Sånn jeg har skjønt så skal man alltid veie pastaen etter den er kokt og regne ut kalorier utifra det, men selv det er jeg usikker på om stemmer. I dag hadde jeg lyst til å spise Fersk Tagliatelle pasta og da lurte jeg på om det blir annerledes siden det er ferskt. Så spørsmålet er, skal man veie fersk pasta før eller etter koking ift kalori utregning? Jeg vet at pasta er lite næringsrikt og inneholder mye kalorier, men innimellom i helgene har man lyst til å kose seg litt ekstra. Takk for svar!

SVAR

Besvart 08.03.2020 11:48:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

Hva er kalorier og hva brukes det til?

De fleste vet at kalorier finnes i mat og er noe kroppen bruker når man er i bevegelse. Men hva betyr det egentlig?

 

Les mer
attach_file

Hva betyr all teksten på maten?

I denne artikkelen finner du en oversikt over den viktigste informasjonen på matemballasje.

 

Les mer
account_circle