Hopp til hovedinnholdet

Jeg har dårlig samvittighet når jeg spiser, hvorfor?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har ikke hatt matlyst den siste tiden og det rumler ikke i magen. Til lunsj når jeg spise to brødskiver, blir jeg veldig mett og litt kvalm og får dårlig samvittighet for å ha spist så mye. Til beste måltid er jeg ikke sulten og jeg får dårlig samvittighet av å spise når jeg ikke er sulten Hva kan være grunnen?

SVAR

Besvart 09.03.2020 20:44:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Hva påvirker matlysten?

Det er ikke uvanlig at matlysten er dårlig i perioder. Mange faktorer i livet ditt kan påvirke om du har god eller dårlig matlyst, og for å gjøre noe med det, kan det være lurt å vite litt om disse faktorene og finne ut om de påvirker DIN matlyst.

 

Les mer
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle