Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker smaken av å være sulten, ønsker å gå ned i vekt, hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heeei, tenke å få spurt dette etten en stund med tenking. jeg er en jente på 15 snart 16. jeg veier rundt ca. 61 kilo og er ca. 1.67 jeg ønsker en mindre mage, og det har vært sykt fristene å slutte å spise igjen jeg gjorde dette en periode før jul som fikk meg ned i vekt fra litt over 75 kilo med ca. 30 min trening. jeg vet at det ikke er bra, men jeg tenker ikke på noe annet en kalorier. jeg tenker hver dag "1000 kalorier er nok" "ikke gå over 1000 kalorier" Det er så fristene fordi jeg liker "smaken"/følelsen av å være sulten. hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 12.03.2020 21:51:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

For tykk, for tynn eller rett og slett passe - hva er normalt? Det kan være vanskelig å vite. Dersom du ønsker en vurdering av vekta di anbefaler vi at du snakker med fagpersonell som lege, helsesykepleier eller ernæringsfysiolog.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Tips til å spise riktig

Med forskjellige råd i media kan det være vanskelig å vite hva man skal spise for å være sunn. Se her hva Helsedirektoratet anbefaler.

 

Les mer
account_circle