Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg unngå å spise usunt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er ei jente på 17 år og jeg sliter en del mentalt. Jeg har veldig dårlig selvfølelse selvbilde, jeg sliter en del med kropp da jeg vil gå ned i vekt. Har ikke så veldig mye motivasjon rundt trening. I tillegg craver jeg mat ABSOLUTT HELE TIDEN. Klarer virkelig ikke holde meg unna søtsaker, det føles som tortur. Lurte på om dere hadde noen tips til hvordan jeg kan prøve å styre meg ovenfor usunn mat, og kanskje gå ned i vekt?

SVAR

Besvart 13.03.2020 16:16:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Tips til deg som er sulten hele tiden

Det er viktig at ungdom spiser nok mat for å kunne vokse og utvikle seg. Vi har råd til deg som ofte føler deg sulten eller aldri er helt mett etter et måltid.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle